ACO

ACO House&Garden

Wij helpen je met functionele, duurzame en esthetische oplossingen voor het watermanagement in je tuin! Met onze oplossingen kun je regenwater vasthouden in je tuin of afvoeren. In samenwerking met MBI ontvangen wij op hun terrein graag hoveniers en andere aangemelde geïnteresseerden om op 8 oktober kennis te maken met onze producten!

Gevolgen klimaatverandering

De effecten van klimaatverandering zijn ook in Nederland te merken. Er vallen steeds vaker hevige regenbuien die hinder, wateroverlast en schade aan tuinen en gebouwen veroorzaken. De klimaatverandering zorgt ook steeds vaker voor warmere zomers en langdurige droogte. Tijd dus voor watermanagement en een klimaatbestendige tuin die de nare gevolgen van wateroverlast, hitte en droogte voorkomt! En wist je dat je met een goede waterhuishouding in de tuin ook een positieve bijdrage levert aan de biodiversiteit?

Let op: ACO is te vinden op vrijdag 8 oktober tijdens de Open Deur Dagen op het terrein van MBI in Kampen. Op zaterdag 9 oktober is het helaas de gehele dag niet mogelijk om langs te komen. 

 

Bezoek ACO

Contactgegevens

Laatste noviteiten

Wateroverlast voorkomen met designgoot

Wateroverlast op het terras voorkom je met goede afwatering. Dat afwateringsgoten ook mooi zijn bewijst de ACO EuroLine goot met het Voronoï rooster. . . .


Geplaatst door: ACO

Laatste aanbiedingen

Er zijn nog geen aanbiedingen geplaatst.

Contact opnemen met ACO

Wanneer u graag contact wilt opnemen met ACO kunt u onderstaand formulier invullen.