Over Ons

Hieronder vindt u de praktische informatie over het evenement.

Wie presenteren zich: Diverse leveranciers van tuinmaterialen en tuinmachines openen hun deuren tijdens dit evenement. Heeft u geen uitnodiging van ons gekregen, maar denkt u dat uw bedrijf past bij dit evenement en zou u graag deel willen nemen als exposant? Stuur gerust een email naar info@opendeurdagen.com en dan kijken wij of u tussen de exposanten past. Kortom, iedereen die opereert in de groenbranche is welkom!

Waar vindt het plaats: Exposanten openen hun deuren op hun eigen locatie voornamelijk buiten in verband met de corona voorschriften. Er is dus niet één gezamenlijke locatie waar bezoekers langs kunnen komen. Onder het kopje kaart kunt u alle locaties vinden. Op sommige locaties bevinden zich meerdere verschillende bedrijven.

Wat is er te zien: Tijdens de OpenDeurDagen presenteren diverse leveranciers van tuinmaterialen en tuinmachines hun bedrijf. Het verschilt per exposant wat zij deze dagen organiseren, maar u kunt onder andere denken aan een workshop, demonstraties, rondleiding etc. Daarnaast komt u in gesprek met het bedrijf, kunt u gebruik maken van verschillende beursaanbiedingen en worden verschillende noviteiten gepresenteerd. U komt dus in contact met veel verschillende bedrijven waar u uw vragen aan kunt stellen, het gehele assortiment kan bewonderen en nieuwe relaties mee kan opbouwen.

Wie kan er deelnemen: Het evenement verwelkomt alle ambitieuze groen professionals. Het evenement is voornamelijk op hoveniers, stratenmakers en groenvoorzieners gericht. Echter, kent of bent u iemand die ook geïnteresseerd is in de deelnemende bedrijven en zou u graag deel willen nemen? Dit is zeker mogelijk, iedereen die interesse heeft in de groenbranche kan zich als bezoeker aanmelden.

Wanneer: De OpenDeurDagen vinden plaats op vrijdag 8 en 9 oktober 2021.

Zit u nog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op per email: info@opendeurdagen.com