GrindSplit-Discounter

GrindSplit-Discounter is te vinden tijdens de Open Deur Dagen op het terrein van van der Hoek Technische Groothandel in Hazerswoude. GrindSplit-Discounter staat dus NIET op haar eigen adres.

Wij verkopen vnl. Grind en Split en diverse grindplaten, aan hoveniers en stratenmakers in de gehele Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn constant op zoek naar producten die : STERKER en BETER zijn, en ook nog GEMAKKELIJKER te verwerken, en scherp geprijsd. Kijk eens op onze site www.grindsplit-discounter.nl en BESPAAR op uw inkoop.

 

 

Bezoek GrindSplit-Discounter

Contactgegevens

Laatste noviteiten

Straightcurve Modulaire plantenbak

STRAIGHTCURVE - BOXLINE De Box sets worden gebruikt voor het maken van rechthoekige, vierkante of L-vormige bloem-, plant- of boombakken in hoogtes v . . .


Geplaatst door: GrindSplit-Discounter

Laatste aanbiedingen

Straightcurve

Straightcurve – Corten staal Nu met 10 % KENNISMAKINGS KORTING Het assortiment van Straightcurve bestaat uit Corten stalen kantopsluitingen, verhoog . . .


Geplaatst door: GrindSplit-Discounter
BIOLOGISCHE GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

Exterior Solution is een vloeibaar biologisch afbreekbaar aanslagreiniger op basis van natuurlijke enzymen en verwijdert alle natuurlijke aanslag, en . . .


Geplaatst door: GrindSplit-Discounter

Contact opnemen met GrindSplit-Discounter

Wanneer u graag contact wilt opnemen met GrindSplit-Discounter kunt u onderstaand formulier invullen.