Van Dorp Hout

Vakmensen onder elkaar. Zo voelt het als we werken met professionals als u. Met tuinarchitecten, hoveniers, klusbedrijven en aannemers die de buitenboel aanpakken voor hun klanten en daar hout voor nodig hebben. Want u weet alles van tuinen en wij van houtconstructies. Samen maken we het buiten beter en mooier.

Bezoek Van Dorp Hout

Contactgegevens

  • Van Dorp Hout
  • Voorweg 153
  • 2716 NJ Zoetermeer
  • www.vandorphout.nl
    Categorie├źn
    Dak - en geveltuinen Dakbedekking Erfafscheiding Hout Tuindecoratie Tuingereedschap en toebehoren Tuinmeubilair - en inrichting
    Contacteer Van Dorp Hout

Laatste noviteiten

DIENSTVERLENER IN HOUT

Palen, balken en planken voor boeren uit de buurt van Zoetermeer: zo begon het ooit. In 1995 nam de familie Van Dorp deze lokale houthandel over en bo . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
ER IS HOUT EN HOUT

Hout leeft. Precies daarom maakt het uit welke houtsoort u kiest, waar dat hout vandaan komt en hoe het zich gedraagt. Onze vakmensen weten dat. Ze la . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
HOUT UIT DE HELE WERELD

Een boomsoort alleen zegt weinig. Het gaat om waar die boom stond. Bodemgesteldheid en het klimaat bepalen hoe elke boom groeit. Als die precies in he . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
KOPLOPER IN KOPMATEN

Voor uw tuinproject wilt u passende kopmaten en lengtes die vragen om zo min mogelijk verzagen. Dat komt mooi uit, want wij hebben een fascinatie voor . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
ZAAGAFVAL OP VAKANTIE?

Bomen zagen tot palen, balken en planken gebeurt in de landen waar de bomen gerooid worden. Bij de bron dus. Dat kunnen we onze vaste leveranciers uit . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
SCHUTTINGEN

Nederland, schuttingland. We willen allemaal onze buitenboel afbakenen. Met hout kan dat op een mooie, natuurlijke manier. Wij hebben een keur aan sch . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
BETON ALS BASIS

In en op de grond zijn houten schuttingen het meest kwetsbaar. Wilt u meer zekerheid, dan is de combinatie van beton en hout slim. We hebben een serie . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
Geautomatiseerde zaag | Essetre Techno Fast CNC bij Van Dorp Hout | Maatwerk tot op de millimeter

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe, volledig geautomatiseerde CNC-zaag van Essetre. Want bij Van Dorp Hout houden we gewoon van die mooie, a . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout
VAN DORP HOUT // HOVENIERSAVOND // Ook aanwezig op vrijdag van 15:00 - 21:00: FELIX DISTRIBUTION

Ook hout- en houtcomposiet importeur Felix Distribution is aanwezig op de hoveniersavond, vrijdag 8 oktober van 15:00 - 21:00. Felix Distribution is b . . .


Geplaatst door: Van Dorp Hout

Laatste aanbiedingen

Er zijn nog geen aanbiedingen geplaatst.

Contact opnemen met Van Dorp Hout

Wanneer u graag contact wilt opnemen met Van Dorp Hout kunt u onderstaand formulier invullen.